Onze webshop is deze zomer & herfst gesloten, de nieuwe webshop gaat binnenkort online!
Melkchocolade glazuur

Melk Chocolade Glazuur

Bijgewerkt op

Verrukkelijke zelfgemaakte choco glazuur!
Dit recept delen:
Pinterest

5 minuten

0 minuten

10 minuten

12 toppings

Heerlijk romige melkchocolade glazuur als glanzende topping op cupcakes.

Wat heb je nodig om Melk Chocolade Glazuur te maken?

Ingrediënten

Materialen

Hoe maak je Melk Chocolade Glazuur?

    1. Verwarm de chocolade en de boter in de magnetron.

      Gebruik de magnetron op de helft van zijn vermogen en laat de magnetron steeds 30 seconden draaien, dan even de chocolade en boter roeren.

      Blijf dit proces herhalen tot de chocolade volledig gesmolten is.

       

       
    2. Klop op de laagste snelheid zodra de chocolade en de boter volledig gesmolten zijn, de slagroom er doorheen.

       

       
    3. Laat het glazuur nu ongeveer 5 minuten staan (buiten de koelkast) voordat je de cupcakes er mee gaat versieren.

       

De makkelijkste manier om je cupcakes te voorzien van een laagje melkchocolade glazuur is, door ze er in te dopen en het glazuur al draaiend mooi te verdelen op de cupcake.

Categorie:Glazuur / Icing

Smaken:

Bron/Foto: Jenelle

Geef een reactie