Onze webshop is deze zomer & herfst gesloten, de nieuwe webshop gaat binnenkort online!
Boterbabbelaar Glazuur Recept

Boterbabbelaar Glazuur

Bijgewerkt op

Een stevig glazuur met de ouderwetse smaak van boterbabbelaars.
Dit recept delen:
Pinterest

5 minuten

3 minuten

10 minuten

250 gram

Een stevig glazuur met de ouderwetse smaak van boterbabbelaars.

Wat heb je nodig om Boterbabbelaar Glazuur te maken?

Ingrediënten

  • 1 cup Bruine suiker (220 gram)
  • 3 el Soja minarine (42 gram)
  • 2 el Roomboter (28 gram)
  • 1/4 cup Melk (62.5 ml)
  • 1 cup Poedersuiker (110 gram)

Hoe maak je Boterbabbelaar Glazuur?

    1. Meng de bruine suiker, sojaboter en roomboter in de pan en breng het al roerend op een laag vuurtje aan de kook.

       
    2. Voeg de melk toe en laat het geheel 3 minuten zachtjes doorkoken.

       
    3. Draai de hittebron uit en laat de massa afkoelen tot deze lauw is geworden.

       
    4. Zeef de poedersuiker bij de suikermassa en klop met de handmixer de poedersuiker door de lauwe suikermassa tot een dik en stevig glazuur.

       

Categorie:Glazuur / Icing

Smaken:

Bron/Foto: Anita

Geef een reactie