In verband met onze leegverkoop en de start van onze nieuwe webshop, kan het zijn dat uw bestelling iets vertraging oploopt.

Glazuur / Icing

Topping op basis van water en suiker, die na toepassing uithardt. Ook wel Icing genoemd.

In dit recept laten we je aan de hand van duidelijke stap voor stap foto's zien hoe eenvoudig het is om zelf piping gel te maken.

Smaken:

10 min 0 min 60 min 100 ml
Glucosestroop wordt gebruikt als ingrediƫnt bij bijvoorbeeld fondant.

Smaken:

5 min 0 min 5 min bijv 100 ml
Royal Icing op basis van vers eiwit.

Smaken:

0 min 0 min 10 min 200 gram
Maak heel eenvoudig zelf modelleerchocolade voor mooie chocolade decoraties bovenop je cupcakes.

Smaken:

5 min 0 min 60 min 12 chocolade rozen
Heerlijk zoete marsepein zonder suiker.

Smaken:

10 min 0 min 10 min 0
Eerlijk, heerlijk en makkelijk!

Smaken:

5 min 0 min 10 min +/- 10 cupcakes
Een roos, is een roos, is een roos... of toch niet?

Smaken:

5 min 0 min 5 min +/- 150 gram
Maak heel eenvoudig heerlijke eetbare klei.

Smaken:

10 min 0 min 600 min 450 gram
Een stevig glazuur met de ouderwetse smaak van boterbabbelaars.

Smaken:

5 min 3 min 10 min 250 gram
Vintage glazuurrecept uit 1889

Smaken:

0 min 0 min 7 min 0
Heerlijk zachte chocolade glazuur, ook te gebruiken als cupcake vulling!

Smaken:

5 min 0 min 10 min 250 gram
Maak heel eenvoudig zelf fondant met chocolade smaak!

Smaken:

5 min 0 min 10 min 250 gram