Onze webshop is deze zomer & herfst gesloten, de nieuwe webshop gaat binnenkort online!
Vegan Pindakaas Frosting

Vegan Pindakaas Frosting

Bijgewerkt op

Heerlijke romige pindakaas frosting bereidt met natuurlijke vanille smaakpasta en amandelmelk
Dit recept delen:
Pinterest

10 minuten

0 minuten

20 minuten

12 Toefen

Ik heb mij laten vertellen dat vrijwel alle pindakaas soorten/ merken veganistisch zijn, Calvé, of  AH biologisch zijn goede keuzes.

Lieve groetjes

Marie-Louise

Wat heb je nodig om Vegan Pindakaas Frosting te maken?

Ingrediënten

Hoe maak je Vegan Pindakaas Frosting?

    1. Mix de pindakaas, de natuurlijke vanille smaakstof en de amandelmelk tot een romige massa.

       
    2. Voeg vervolgens op de laagste snelheid schepje voor schepje de gezeefde poedersuiker toe.

       
    3. Zodra alle poedersuiker goed vermengd is met het romige pindakaas-amandelmelk mengels mix je de frosting op een gemiddelde snelheid in ongeveer 3 minuten nog heerlijk luchtig.

       

Mocht de frosting te nat zijn voeg dan wat meer gezeefde poedersuiker toe, mocht de frosting juist te droog zijn voeg dan wat meer amandelmelk toe.

Geef een reactie