Onze webshop is deze zomer & herfst gesloten, de nieuwe webshop gaat binnenkort online!
Halloween Cakepop - Pompoen

Halloween Cakepop – Pompoen

Bijgewerkt op

Halloween pumpkins
Dit recept delen:
Pinterest

60 minuten

0 minuten

60 minuten

12 Pompoentjes

Wat heb je nodig om Halloween Cakepop – Pompoen te maken?

Ingrediënten

Hoe maak je Halloween Cakepop – Pompoen?

    1. Bestrooi je werkblad met wat poedersuiker en rol het oranje fondant uit tot een dikte van ongeveer 4 mm.

       
    2. Druk vervolgens uit het oranje fondant met de ronde uitsteker 12 grote cirkels.

       
    3. Zet de babycakes chocolade smelter aan en leg een flinke laag Candy Melts in de keramische kom.

      Roer met het kleine spateltje af en toe dor de smeltende chocolade.

       
    4. odra de Candy Melts volledig gesmolten zijn, kun je het uiteinde van het lolliestokje door de chocolade halen en vervolgens in het midden van het cakeballetje steken.

      Zet de cakepops ondersteboven in de standaard, zodat het chocola kan uitharden.

       

       
    5. Laat het chocola goed uitharden voordat je de cakepopballetjes door de gesmolten chocolade rilt.

      Tik het overtollige chocola voorzicht af.

       
    6. Draai en plak de oranje fondant rondjes over de met chocolade cakepops.

      Werk de uiteinde goed naar onderen weg en druk met een moddeling tool kleine lijntjes in de pompoenen en teken deze met de bruine food pen in.

       
    7. Bestrooi je werkblad weer met wat poedersuiker en rol het groene fondant uit tot een dikte van ongeveer 4 mm.

       

       
    8. Druk vervolgens uit het groene fondant met het kleine blad uitstekertje 36 kleine blaadjes

       
    9. Veeg het overtollige poedersuiker even van de kleine blaadjes af en plak vervolgens drie blaadjes met een paar druppeltje water bovenop de pompoentjes.

      Als laatste geef je de pompoentjes met de bruine food pen nog twee driehoek oogjes en een gekke mond.

       

Geef een reactie