Onze webshop is deze zomer & herfst gesloten, de nieuwe webshop gaat binnenkort online!
Halloween Cake Pop - Spookje

Halloween Cakepop – Spookje

Bijgewerkt op

Griezelig eenvoudig!
Dit recept delen:
Pinterest

30 minuten

0 minuten

30 minuten

12 spookjes

Wat heb je nodig om Halloween Cakepop – Spookje te maken?

Ingrediënten

Hoe maak je Halloween Cakepop – Spookje?

    1. Zet de babycakes chocolade smelter aan en leg een handjevol candy melt in de keramische kom.

       
    2. Roer af en toe met het kleine spateltje door de smeltende chocolade.

       
    3. Zodra de Candy Melts volledig gesmolten zijn, kun je het uiteinde van het lolliestokje door de chocolade halen en vervolgens in het midden van het cakeballetje steken.

      Zet de cakepops ondersteboven in de standaard, zodat het chocola kan uitharden.

       
    4. Bestuif je werkblad met wat poedersuiker en kneed het fndant goed door, rol het fondant vervolgens uit op de poedersuiker, tot een dikte van ongeveer 4 mm.

       
    5. Met behulp van het schaaltje druk je mooie cirkels uit met een diameter van 12 cm.

      Strijk met je vingers even langs de randen van de cirkel om eventuele rafels te verwijderen.

       
    6. Voorzie elke cakepop bovenop van en klein likje witte icing.

       
    7. Plaats de fondant cirkel op je platte hand en leg hier precies in het midden de van icing voorziene cakepop op.

      Draai de boel om en maak met je vingers plooien in het spookjeskleed.

       
    8. Met de food pen voorzie je het spookje van oogjes en een mondje.

       

Een reactie op “Halloween Cakepop – Spookje”

  1. kirsten zegt:

    vet leuk mensen

Geef een reactie