Onze webshop is deze zomer & herfst gesloten, de nieuwe webshop gaat binnenkort online!

Klantenservice

Veilig online betalen

Je kunt bij Het Zoete Warenhuis op de volgende manieren afrekenen.

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
Bestellingen die voor 16.00 uur betaald zijn met iDEAL, worden dezelfde dag nog naar je verzonden.
Meer informatie over iDEAL
naar boven

Vooruit betalen

Kies je voor vooruit betalen via overboeken, dan krijg je van onze payment provider (SiSow) een mailtje met daarin alle gegevens die je nodig hebt om je betaling aan ons over te maken. Tevens vind je een iDEAL link in de mail zodat je alsnog kunt kiezen om direct met iDEAL te betalen.
Bestelling die via een overboeking worden betaald, worden pas verzonden zodra we groen licht krijgen van onze payment provider. Hou rekening met een verwerkingstijd van 3-5 werkdagen.
naar boven

PayPal

Na iDEAL de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Met PayPal kun je makkelijk, veilig en snel betalen. Het betaalproces is nog sneller en eenvoudiger dan bij iDEAL.
Je plaatst je bestelling en kiest voor afrekenen met PayPal en klikt op Plaats Bestelling. Vervolgens krijg je het inlogscherm van PayPal te zien. Log in met je email en geef PayPal toestemming om dit bedrag af te rekenen. De bestelling wordt meteen verwerkt. Via PayPal is het ook mogelijk om met Creditcard te betalen.
Aan het gebruik van PayPal zijn wel kosten verbonden, deze zijn afhankelijk van het bestelbedrag.
Bestellingen die voor 16.00 uur betaald zijn met PayPal, worden dezelfde dag nog naar je verzonden.
Meer informatie over PayPal
naar boven

MisterCash

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via MisterCash eenvoudig online betalingen verrichten.
Met MisterCash kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je bestelling bij ons afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
Aan het gebruik van MisterCash zijn wel kosten verbonden, deze zijn afhankelijk van het bestelbedrag.
Bestellingen die voor 16.00 uur betaald zijn met MisterCash, worden dezelfde dag nog naar je verzonden.
Meer informatie over MisterCash
naar boven

SOFORTbanking

SOFORTbanking is een innovatieve directe betaalmethode met TÜV-certificaat en TÜV gekeurde transactieveiligheid. SOFORTbanking is door Payment Network AG ontwikkeld.
Via het beveiligde, voor ons niet toegankelijke, overschrijvingsformulier van Payment Network AG wordt een SOFORTbanking betaling direct aan ons overgeschreven.
Aan het gebruik van SOFORTBanking zijn wel kosten verbonden, deze zijn afhankelijk van het bestelbedrag.
Bestellingen die voor 16.00 uur betaald zijn met SOFORTbanking, worden dezelfde dag nog naar je verzonden.
Meer informatie over SOFORTBanking
naar boven

Afhalen

Afhalen bij Het Zoete Warenhuis

Woon je in Twenterand of omgeving, dan is het ook mogelijk om je bestelling bij ons op te halen. Dit kan uitsluitend op afspraak, we nemen contact met je op zodra je bestelling klaar staat.

Afhalen bij Kialapunt

Wegens slechte ervaringen met Kiala, zijn we gestopt met het aanbieden van deze service.

naar boven

Verzenden

PostNL

Gezien de uitstekende ervaring, laten wij je bestelling bij uitsluitend door PostNL bij je thuis bezorgen. Hierbij heb je de keuze tussen brievenbuspost (lichte bestellingen die door de brievenbus passen), brievenbuspakjes (bestellingen tot 2 kilo die door de brievenbus passen) en pakketpost.

Brievenbuspost

Kleine bestellingen tot 250 gram (inclusief verpakkingsmateriaal) die door de brievenbus passen, kun je eventueel laten bezorgen via brievenbuspost. Dit kan behoorlijk schelen in de kosten. Bijkomend voordeel is dat je er niet voor thuis hoeft te blijven. Brievenbuspost wordt bezorgd door de postbode en kent daarom geen Track & Trace. Brievenbuspost is niet verzekerd tegen verlies of beschadiging. Hoewel wij hier nog nooit problemen mee hebben gehad, kun je beter voor brievenbuspakje of pakketpost kiezen als je geen risico wil lopen.

Brievenbuspakje

Kleine bestellingen tot 2 kilo (inclusief verpakkingsmateriaal) kunnen bezorgd worden door de postbode. Ideaal omdat je niet thuis hoeft te blijven maar toch de extra zekerheid van een Track & Trace code hebt.

naar boven

Pakketpost Nederland

Grotere bestellingen worden per pakketpost via PostNL verzonden. Deze worden door de koerier tot 2x toe bij je aangeboden. Mocht je onverhoopt beide keren niet thuis zijn, dan wordt je pakketje naar de dichtstbijzijnde afhaal locatie gebracht. Je kunt je bestelling dan ophalen op een moment dat het jou uitkomt. Je hebt hiervoor 3 weken de tijd. Je kunt je pakketje volgen via een Track & Trace code die je per mail krijgt van PostNL.

Wat gebeurt er als het pakje niet kan worden afgeleverd?

Als je niet thuis bent op het moment van aflevering en het pakje kan ook niet bij de buren worden afgeven, dan laat de chauffeur  een bericht achter en wordt het later opnieuw aangeboden (maximaal 3 keer). Kan het pakje na 4 afleverpogingen definitief niet afgeleverd worden of het pakje wordt geweigerd, dan komt het pakje terug naar ons. Wil je je bestelling daarna opnieuw laten verzenden, dan betaal je hiervoor opnieuw verzendkosten.

naar boven

Pakketpost België & Duitsland

Bestellingen voor België of Duitsland worden 3x aangeboden voor ze naar de afhaal locatie worden gebracht. Hiervan zijn er aanzienlijk minder dan in Nederland zodat je waarschijnlijk wat verder moet reizen om je bestelling op te halen, het is dus extra belangrijk dat je thuis bent om je bestelling in ontvangst te nemen. Op de afhaal locatie blijft je bestelling een week liggen, hierna wordt hij retour gezonden. Wil je je bestelling daarna opnieuw laten verzenden, dan betaal je hiervoor opnieuw verzendkosten.

Het is zeer aan te raden om een (mobiel) telefoonnummer op te geven waar je goed bereikbaar op bent, zo kan de chauffeur contact met je opnemen voor het geval hij je niet thuis treft.
naar boven

Verzendkosten en levertijd

Verzendkosten en levertijd Nederland
Brievenbuspost €1,95 - €2,95 1-3 werkdagen Geen Track&Trace
Brievenbuspakje €3,95 1-3 werkdagen Met Track&Trace
Pakketpost PostNL €5,50 €4,95
1-2 werkdagen Gratis verzending vanaf €50,-
Afhalen bij Het Zoete Warenhuis Alleen op afspraak, kan in principe dezelfde dag gehaald worden.

naar boven

Verzendkosten en levertijd Europa
België €7.95 €6,95
1-2 werkdagen Gratis verzending vanaf €100,-
Duitsland €7.95 €6,95
1-3 werkdagen Gratis verzending vanaf €100,-
Momenteel verzenden wij alleen naar Nederland, België en Duitsland, meer landen volgen binnenkort.

 

naar boven

Verzendkosten en BTW

Let op: Bovenstaande verzendkosten zijn exclusief BTW. In Nederland gelden verschillende BTW tarieven voor verzendingen. Koop je bijvoorbeeld alleen producten met een laag BTW tarief (voedingsstoffen zoals bakmixen, kleurstoffen, fondant etc.) dan hoeven wij over de verzendkosten alleen maar het lage BTW tarief (6%) te rekenen.

De software achter onze webshop berekent automatisch welk BTW tarief er gebruikt mag worden en laat bij het afrekenen duidelijk zien wat de totale kosten zullen zijn. Je kunt er dus zeker van zijn dat je nooit meer betaalt dan absoluut noodzakelijk!

naar boven

Levertijd

Genoemde levertijden gelden voor bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur geplaatst en betaald zijn (m.u.v. overboekingen) bestel je na 16.00 uur dan duurt het een dag langer.
naar boven

Retouren & Manco

Retouren

Mocht je niet tevreden zijn met je bestelde artikel(en), dan kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren aan Het Zoete Warenhuis.
Retourneren kan alleen onder volgende voorwaarden:

  • Je zorgt voor een deugdelijke verpakking.
  • Artikelen worden volledig, inclusief alle accessoires en in de originele verpakking geretourneerd.
  • Voedingsproducten worden niet teruggenomen, tenzij de verpakking aantoonbaar niet geopend is geweest.

Stuur een kopie van de pakbon mee. Hoewel niet verplicht, zou je ons enorm helpen als je vermeldt waarom je niet tevreden bent!
naar boven

Terugbetaling

Als je je rekeningnummer vermeldt hebt op de pakbon, dan storten we de waarde van het geretourneerde artikel zo snel mogelijk op je bank (uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde artikelen). Anders maken we een tegoedbon voor je aan die je bij je volgende bestelling kunt gebruiken.
Eventuele kortingen op de verzendkosten worden, indien van toepassing, eerst verrekend.
naar boven

Portokosten retourzending

De kosten voor de retourzending dien je zelf te betalen. Ook draag je zelf het risico over de retourzending. Retourzendingen die onvoldoende gefrankeerd of door ondeugdelijke verpakkking beschadigd zijn, worden door ons niet geaccepteerd.

Retouradres:

Het Zoete Warenhuis
In de Hoven 25
7681MJ Vroomshoop
naar boven

Manco

Ondanks al onze goede zorg, kan er bij ons ook wel eens iets mis gaan. Niets menselijks is ons vreemd en daardoor kan het bijvoorbeeld voor komen dat een artikel nog wel op voorraad staat in de shop, maar dit in werkelijkheid niet is.
In dat soort gevallen nemen wij contact met je op en krijg je de keuze:

  • Je kiest ervoor de rest van de zending direct te ontvangen en wij vergoeden het niet voorradige artikel
  • Je kiest ervoor even te wachten tot wij de bestelling compleet kunnen versturen.

Nalevering van artikelen is vanwege de, in verhouding, hoge verzendkosten helaas niet mogelijk.
naar boven