Onze webshop is deze zomer & herfst gesloten, de nieuwe webshop gaat binnenkort online!
Mars Chocolade Mousse

Mars Chocolade Mousse

Bijgewerkt op

Heerlijk zachte chocolade mousse bereidt met je favoriete chocoladereep!
Dit recept delen:
Pinterest

30 minuten

0 minuten

240 minuten

450 ml

Heerlijk zachte chocolade mousse bereidt met de chocolade en karamel van je favoriete stevige trek reep!

Wat heb je nodig om Mars Chocolade Mousse te maken?

Ingrediënten

  • 200 gram Mars (In kleine stukjs gesneden)
  • 25 ml Halfvolle melk
  • 350 ml Slagroom
  • 1 Eiwit
  • Limoensap (Voor het schoonmaken van de kom)

Hoe maak je Mars Chocolade Mousse?

    1. Roer de stukjes Mars samen met de melk in de Au bain Marie set tot de mars helemaal gesmolten is.

       
    2. Haal de kom uit de set zodat het karamel chocolademelkmengsel kan afkoelen, af en toe moet je wel even roeren.

       
    3. Terwijl het karamel chocolademelkmengsel staat af te koelen kun je de de slagroom stijfkloppen.

       
    4. Roer een lepel slagroom door het karamelmengsel om familie te maken, daarna kun je de rest van de opgeklopte slagroom door het chocomengsel spatelen.

       
    5. Maak de metalen kom even schoon met het limoensap en klop het eiwit net stijf.

       
    6. Spatel het eiwit door de mousse, dek de mousse af met een afdekhoesjes en laat de mousse nu een paar uur opstijven in de koelkast

       

Categorie:Cupcake Vullingen

Bron/Foto: Onbekend

Geef een reactie