Onze webshop is deze zomer & herfst gesloten, de nieuwe webshop gaat binnenkort online!
Caramel Mousse Vulling

Karamel Mousse

Bijgewerkt op

Zachte vulling voor in een chocolade cupcake
Dit recept delen:
Pinterest

10 minuten

0 minuten

70 minuten

700 ml

Wat heb je nodig om Karamel Mousse te maken?

Ingrediënten

Materialen

Hoe maak je Karamel Mousse?

    1. Hou de metalen kom eerst een tijdje onder de koude kraan, dep de kom droog en zet de kom nu een half uur in de koelkast.

       

       
    2. Haal de twee repen uit de verpakking en snij of breek de repen in kleine stukjes

       

       
    3. Klop in de koude kom de slagroom op een gemiddelde snelheid, tot deze wat dikker begint te worden.

       

       
    4. Voeg geleidelijk de instant karamel pudding toe, terwijl je op de laagste snelheid de slagroom blijft kloppen.

       

       
    5. Als laatste schep je met de silicone spatel de stukjes harde caramel-reep door de mousse.

       
    6. Zet de kom met mousse nu zeker een uur in de koelkast voor je met het vullen van de cupcakes gaat beginnen!

       

*Zware room wordt in ons land niet verkocht, dit is vanwege het hoge vetgehalte verboden, maar gelukkig kunnen we dmv een klein foefje de Amerikaanse recepten die zware room bevatten wel maken, meer uitleg over de verschillende soorten room vind je op onze Tips & Technieken pagina!

Categorie:Cupcake Vullingen

Smaken:

Bron/Foto: Marylise

5 reacties op “Karamel Mousse”

  1. LMC zegt:

    Hallo,

    ik had een vraagje, hoeveel cupcakes denk je dat ik hiermee kan vullen.
    Thanks

  2. Miss Baksel zegt:

    Goedemiddag LMC,

    Na de bereiding van deze cupcake vulling heb je ongeveer 500 ml mousse, hier kun je minstens 100 cupcakes mee vullen.

    Vele bakplezier!

    Lieve groetjes

    Marie-Louise

  3. Dominiek Goris zegt:

    Wat zijn die harde karamelrepen?

  4. Vanessa Sanders-Depoorter zegt:

    Beste, door wat kan je de Caramac vervangen? Want in België is die niet verkrijgbaar. Groetjes Vanessa

Geef een reactie