Onze webshop is deze zomer & herfst gesloten, de nieuwe webshop gaat binnenkort online!
Bananen Mousse Vulling

Bananen Mousse

Bijgewerkt op

Een zoete vulling voor zoete cupcakes
Dit recept delen:
Pinterest

10 minuten

0 minuten

70 minuten

700 ml

Bananen Mousse een zoete vulling voor zoete cupcakes!

Wat heb je nodig om Bananen Mousse te maken?

Ingrediënten

Materialen

Hoe maak je Bananen Mousse?

    1. Hou de metalen kom eerst een tijdje onder de koude kraan, dep de kom droog en zet de kom nu een half uur in de koelkast.

       
    2. Pel de banaan en snij deze in kleine plakjes en snij de plakjes vervolgens in 4 driehoekjes.

       
    3. Klop in de koude kom de slagroom op een gemiddelde snelheid, tot deze wat dikker begint te worden.

       
    4. Voeg geleidelijk de instant bananen pudding toe, terwijl je op de laagste snelheid de slagroom blijft kloppen.

       
    5. Als laatste schep je met de silicone spatel de bananen driehoekjes door de mousse.

       
    6. Zet de kom met mousse nu zeker een uur in de koelkast voor je met het vullen van de cupcakes gaat beginnen!

       

*Zware room wordt in ons land niet verkocht, dit is vanwege het hoge vetgehalte verboden, maar gelukkig kunnen we dmv een klein foefje de Amerikaanse recepten die zware room bevatten wel maken, meer uitleg over de verschillende soorten room vind je op onze Tips & Technieken pagina!

 

Categorie:Cupcake Vullingen

Smaken:

Bron/Foto: Liqurious

Geef een reactie