Onze webshop is deze zomer & herfst gesloten, de nieuwe webshop gaat binnenkort online!
Aardbeien Mousse Vulling

Aardbeien Mousse

Bijgewerkt op

Een heerlijk zomerse cupcakevulling
Dit recept delen:
Pinterest

10 minuten

0 minuten

70 minuten

700 ml

*Zware room wordt in ons land niet verkocht, dit is vanwege het hoge vetgehalte verboden, maar gelukkig kunnen we dmv een klein foefje de Amerikaanse recepten die zware room bevatten wel maken, meer uitleg over de verschillende soorten room vind je op onze Tips & Technieken pagina!

Wat heb je nodig om Aardbeien Mousse te maken?

Ingrediënten

Materialen

Hoe maak je Aardbeien Mousse?

    1. Hou de metalen kom eerst een tijdje onder de koude kraan, dep de kom droog en zet de kom nu een half uur in de koelkast.

       
    2. Was de aardbeien en verwijder de kroontjes, snij de aardbeien in kleine stukjes.

       
    3. Klop in de koude kom de slagroom op een gemiddelde snelheid, tot deze wat dikker begint te worden.

       
    4. Voeg geleidelijk de instant aardbeien pudding toe, terwijl je op de laagste snelheid de slagroom blijft kloppen.

       
    5. Als laatste schep je met de silicone spatel de stukjes aardbei door de mousse.

       

Zet de kom met mousse nu zeker een uur in de koelkast voor je met het vullen van de cupcakes gaat beginnen!

Categorie:Cupcake Vullingen

Smaken:

Bron/Foto: Marylise

Een reactie op “Aardbeien Mousse”

  1. Hoi zegt:

    wat lekker man

Geef een reactie