Onze webshop is deze zomer & herfst gesloten, de nieuwe webshop gaat binnenkort online!
Magnolia Bakery Paas Cupcakes

Magnolia Bakery Vanille Paas Cupcakes

Bijgewerkt op

Vrolijk Pasen!
Dit recept delen:
Pinterest

10 minuten

25 minuten

60 minuten

24 cupcakes

Heerlijke vanille cupcakes met gele vanille botercreme, dit recept komt rechtstreeks uit New York van de bekende Magnolia Bakery!

Wat heb je nodig om Magnolia Bakery Vanille Paas Cupcakes te maken?

Ingrediënten

Cupcakes

Botercreme

Decoraties

Hoe maak je Magnolia Bakery Vanille Paas Cupcakes?

  • Cupcakes

    1. Bereid de cupcakes volgens het originele vanilla cupcake recept van de Magnolia Bakery uit New York!

       
  • Botercreme

    1. Bereid de botercreme ook volgens het recept van de Magnolia Bakery en voeg tijdens de laatste mix-minuut de gele voedselkleurstof toe.

       
  • Decoratie

    1. Vul de spuitzak met de licht gele botercreme en voorzie elke goed afgekoelde cupcake van een mooie toef botercreme.

       
    2. Rol het roze fondant uit tot een dikte van 2 mm en steek hier met de kleinste cutter (3cm) 24 kleine margrietjes uit.

       
    3. Duw met het taper tooltje een kuiltje in het midden van elk margrietje en plak hier mbv een druppeltje water een klein rood suikerpareltje in.

       
    4. Leg vervolgens als finishing touch op elke botercremetoef een klein donker roze margrietje.

       

Categorie:Luxe Cupcakes

Smaken:

Bron/Foto: Cupcakes & Muffins

2 reacties op “Magnolia Bakery Vanille Paas Cupcakes”

  1. Klasien zegt:

    Superlekkere cupcakes!! Ik heb ze voor mijn verjaardag gemaakt en iedereen heeft er erg van gesmuld!
    Voor de botercreme heb ik wat boter vervangen met philadelphia wat het naar mijn idee nog lekkerder maakte. ik heb geen kleurstof gebruikt maar wel versierd. Echt een aanrader!

Geef een reactie