In verband met de zomervakantie kan het voorkomen dat u uw bestelling een dagje later ontvangt, dan u van ons gewend bent.
Basis cupcake recept

Basis cupcake recept

Bijgewerkt op

Het ideale startpunt voor al je cupcake creaties!
Dit recept delen:
Pinterest

15 minuten

20 minuten

60 minuten

24 cupcakes

Basis cupcake recept

Cupcakes zijn een geweldige traktatie. Of je nou je kind wil laten trakteren op school, je wilt je vriendinnen verrassen bij de koffie of je familie laten smullen op een verjaardag… cupcakes doen het altijd super!

Helemaal als je je gaat uitleven op het decoreren… boerderij dieren, actie figuren, prachtige bloemwerken… ‘The Sky is the Limit’

Dit basis cupcake recept is ideaal voor iedereen die op een eenvoudige manier zelf heerlijke cupcakes wil maken om verder te kunnen versieren!

Super luchtig door het gebruik van ons speciale cakebloem mengsel!

Wat heb je nodig om Basis cupcake recept te maken?

Ingrediënten

  • 3 cup Cakebloem (375 gram)
  • 1 1/2 tl Bakpoeder
  • 3/4 tl Zout (afgestreken)
  • 12 el Ongezouten roomboter (168 gram op kamertemperatuur)
  • 1 1/2 cup Suiker (300 gram)
  • 4 Eieren (maat L)
  • 1 1/4 cup Melk (312,5 ml)

Materialen

Hoe maak je Basis cupcake recept?

  • Basis Cupcakes maken

    1. Verwarm de oven voor op 170*C en vet het muffinblik in, strooi wat bloem in de ingevette kuipjes van het muffinblik, houdt het blik vervolgens ondersteboven boven de gootsteen zodat het overtollige bloem uit het muffinblik kan.

      Je kunt in plaats hiervan natuurlijk ook bakvormpjes in het muffinblik doen.

       
    2. Mix de boter en suiker tot deze glad en romig is.

       
    3. Voeg dan de eieren toe, zodra de eieren en de boter goed vermengd zijn mix je de melk erbij.

       
    4. Zeef de bloem en het bakpoeder bij elkaar in de andere mengkom.

       
    5. Schep de bloem al mixend door de zachte boter massa.

       
    6. Stop met mixen zodra de laatste meelsliert verdwenen is. (10 tips om de perfecte cupcake te bakken – Tip 4: niet overmixen!)

       
    7. Vul het muffinblik tot de helft met beslag en bak de cupcakes gaar en goudbruin in ongeveer 20 minuten.

       
    8. Laat de cupcakes de eerste 10 minuten na het bakken buiten de oven maar wel in het muffinblik afkoelen, daarna kun je ze verder laten afkoelen op het rooster.

       

Categorie:Basis Cupcakes

Smaken:

Bron/Foto: Cupcakes & Muffins

  • Kautar Rghioui

    Hallo Miss Baksel,
    Ik heb u onlangs nog een mailtje gestuurd met de vraag van hoeveel cupcakes je uit dit recept krijgt. Volgens mijn moeder zit hier veel te veel bloem in. Je zou voor 12 cupcakes toch zeker geen 10 dl bloem nodig hebben?

    Groetjes,
    Kautar

    • bibi

      dachten of wisten wij zelf zeker dat dat zo was

      • http://cm-miss-baksel.hyves.nl/ Miss Baksel

        Hallo Bibi,

        Wat dachten/ wisten jullie zelf al?

        Ik ben heel benieuwd!

        Lieve groetjes

        Marie-Louise

    • Heidi

      Hallo,

      Als de cc’s gebakken zijn, zijn mijn cupcakewrappers altijd vettig onderaan en in het bakblik ligt ook een beetje vet.
      Wat zou ik fout kunnen doen ? De smaak is overigens heerlijk.

      Groeten,
      Heidi

      • http://www.cupcakesenmuffins.nl/ Cupcakes & Muffins

        Hallo Heidi,

        Mag ik vragen welke bakvormpjes je hebt gebruikt?

        Ik ben nl bang dat het daar aan ligt.

        Wij verkochten in onze webshop altijd de bakvormpjes van Wilton, maar deze zijn niet kleurvast en laten ook vet door.

        Sinds kort verkopen wij de bakvormpjes van House of Marie en deze zijn werkelijk perfect, kleurvast, vormvast en ze houden het vet ook vast, waardoor je cupcakes en muffins smeuïger blijven.

        Lieve groetjes

        Marie-Louise

      • Heidi

        Hallo,

        Ik gebruik de vormpjes van Aveve (in België) maar ook met andere heb ik het al voorgehad. Ik zal misschien die andere dan eens bestellen. Bedankt voor de tip!

      • http://www.cupcakesenmuffins.nl/ Cupcakes & Muffins

        Graag gedaan! :-)

  • http://cm-miss-baksel.hyves.nl/ Miss Baksel

    Hallo Kautar,

    Nou dat is ook wat…

    Maar je moeder heeft/had helemaal gelijk, ik heb de ingrediënten gelijk aangepast, ik had niet goed naar mijn aantekeningen gekeken, dit recept is natuurlijk bedoeld voor 24 cupcakes.

    Lieve groetjes

    Marie-Louise aka Miss Baksel

  • Kautar Rghioui

    Hallo Miss Bakel,

    Hartelijk bedankt dat u zo snel reageerde. Ik zat al een beetje in tijdnood ziet u? Als ik de cupcakes gemaakt heb zal ik zeker nog een reactie achterlaten.

    Met vriendelijke groet,
    Kautar.

  • http://cm-miss-baksel.hyves.nl/ Miss Baksel

    Hallo Kautar,

    Ik ben blij dat ik je van dienst kon zijn,

    Dit recept is van de bekende Amerikaanse Huishoud-goeroe Martha Stewart,
    dus met dit recept moet het helemaal goedkomen!

    Heel veel plezier met je vriendinnendag…

    Lieve groetjes

    Marie-Louise aka Miss Baksel

  • Sylvia

    Hai,
    I really want to make cupcakes en was looking for de recipes.
    I’ve just read yours.

    Cause my son is allergic to milk, i was wondering how i “milk” should changed with?

    Alvast bedankt.

    • http://cm-miss-baksel.hyves.nl/ Miss Baksel

      Hello Silvia,

      Instead of milk with a milk allergy, you can also use soy milk.

      And instead of normal butter, you may try using soy butter.

      Kind regards

      Marie-Louise

  • Wies

    Hallo Marie-Louise

    hoeveel gram is 12 el boter?

    vriendelijke groeten
    Wies

    • http://cm-miss-baksel.hyves.nl/ Miss Baksel

      Hallo Wies Zo noemt mijn moeder mij altijd :-)

      12 el boter is ongeveer 170 gram boter.

      Mijn advies is snij +/- 170 gram boter af en lepel daar 12 keer een lepel boter vanaf.

      Lieve groetjes

      Marie-Louise

  • Sylvia

    aha.. Thanks Marie-Louise,

    I forgot to mention that my son also allergic to soy product.

    So.. have you any (other)idea, please… i really want to make cupcakes for him.

    Alvast bedankt, desperate mother.

    • http://cm-miss-baksel.hyves.nl/ Miss Baksel

      Hello Sylvia,

      I could not say, what kind of products you could use, to bake cupcakes for your little boy, because people who are allergic to soy can also cross-react with certain foods such as peanuts, peas, lima beans, string beans, wheat, rye and barley.

      But i did find an englisch blog: Dairy and Soy-Free Mom, i think that most of your questions wil be answered there.

      I hope you find what you are looking for!

      Kind regards

      Marie-Louise

  • Kautar Rghioui

    Hallo Miss Baksel,

    Ik wilde u laten weten dat mijn vriendinnen en ik genoten hebben van uw cupcake recept. Helaas geen foto’s maar we gaan het zeker nog een keer proberen.

    Heel veel groetjes,
    Kautar

    • http://cm-miss-baksel.hyves.nl/ Miss Baksel

      Hallo Kautar,

      Wat ontzettend leuk om te lezen, dat jullie genoten hebben van mijn cupcake recept.

      Dankjewel voor het vertrouwen in cupcakesenmuffins.nl!

      Lieve groetjes en hopelijk tot snel op cupcakesenmuffins.nl

      Marie-Louise aka Miss Baksel

  • http://grietmoonen.blogspot.com/ Griet

    ik ben eigenlijk ook opzoek naar een basisrecept voor muffins.
    maar ik vind het precies nergens op de site…
    weet je waar ik het zou kunnen vinden?

    Groetjes

    Griet

  • http://cm-miss-baksel.hyves.nl/ Miss Baksel

    Hallo Griet,

    Ja zeker, hebben wij wel een recept voor een basis muffin…

    De standaard Muffin

    Lieve groetjes

    Marie-Louise

  • fatima

    hallo,

    heel erg bedankt, heb het vandaag geprobeerd en is mooi gelukt

    • http://cm-miss-baksel.hyves.nl/ Miss Baksel

      Hallo fatima,

      Graag gedaan

      Wat leuk om te lezen dat de basis cupcakes zo goed gelukt zijn!

      Lieve groetjes

      Marie-Louise

  • anoniemx

    ze waren heel lekker en we gaan het vaker doen met een paar geheime ingriedieënten en chocolade gaanwe ook proberen maar hoeveel zijn dat er

    xx anoniem

    • http://cm-miss-baksel.hyves.nl/ Miss Baksel

      Hallo Anoniempje,

      Super om te lezen dat het enige echte originele basis cupcake recept je zo goed bevallen is, zeker als je er nog wat geheime ingrediënten in verwerkt!

      Ik begrijp alleen je vraag omtrent de chocolade niet helemaal, gaat het je om een chocolade cupcake recept? Want hier hebben wij er een aantal van op onze site staan.

      Lieve groetjes

      Marie-Louise

  • anoniemx

    p.s geen vanile suiker toevoegen

    • http://cm-miss-baksel.hyves.nl/ Miss Baksel

      Hallo Anoniempje,

      Dat moet ook helemaal niet, bij dit recept :-)

      Lieve groetjes

      Marie-Louise

  • Pino

    Hallo miss baksel,

    İk wil graag deze cupcakes maken.. Maar een vraag,
    Ik wil 12 geen 24 cupcakes.. Hoe zit het dan met de ingrediënten ?

    Groetjes

    • http://cm-miss-baksel.hyves.nl/ Miss Baksel

      Hallo Pinar,

      Dat is natuurlijk heel eenvoudig je deelt alle ingrediënten door twee.

      De 3 cup cakebloem wordt dan dus 1,5 cup cakebloem. enz.

      Heel veel bakplezier!

      Lieve groetjes

      Marie-Louise

  • cupcake89

    Er staat dat dit voor 24 cupcakes zijn, maar ik wil er niet zoveel maken. Ik wil ongeveer 8 of 10 maken? ik weet dan niet hoeveel ingredienten daarbij moet gaan gebruiken?

    • http://cm-miss-baksel.hyves.nl/ Miss Baksel

      Hallo Cupcake89,

      Dat is gelukkig niet zo heel erg moeilijk, je deelt de hoeveelheden gewoon door 3, dan heb je n.l. precies de hoeveelheden voor 8 cupcakes!

      Hele veel bakplezier

      Lieve groetjes

      Marie-Louise

  • Anne

    Hallo,

    Ik heb de cupcakes gemaakt dit weekend: héérlijke smaak!
    Maar ik vraag mij af of het klopt dat ze vrij compact blijven. Ze rezen niet helemaal tot de rand van het cupje.
    Kan ik de volgende keer meer gist toevoegen?

    • http://cm-miss-baksel.hyves.nl/ Miss Baksel

      Hallo Anne,

      Ik ben bang dat je het beslasg te lang hebt doorgemixt,

      Je moet met mixen stoppen zodra de laatste meelsliert is verdwenen.

      Zie Tip 4 van onze 10 Tips om de perfecte cupcake te bakken!

      Tip 4

      Het beslag niet te lang mixen

      Overmix het beslag niet, stop met mixen zodra de laatste meel sliert verdwenen is!
      Als je te lang door mixt worden je cupcakes erg compact en zwaar, in plaats van lekker smeuïg.

      Lieve groetjes

      Marie-Louise

  • Milaixa

    Hallo Miss Baksel,

    Kan je in plaats van bloem en bakpoeder ook zelfrijzend bakmeel gebruiken?

    Groetjes, Milaixa.

    • http://cm-miss-baksel.hyves.nl/ Miss Baksel

      Hallo Milaixa,

      Ja natuurlijk kan dat, alleen vind ik het zelf veel minder lekker, zelfrijzend bakmeel doet vaak wel wat af aan de smaak.

      Lieve groetjes

      Marie-Louise

  • Lis

    Heb vandaag deze cupcakes gebakken, ze zijn erg lekker!
    Heb het de ingredienten door 3 gedaan en heb daarmee 7 cupcakes gebakken
    en voor de laatste 3 cupcakes heb ik nog een klein beetje pandan pasta door het beslag
    gedaan, dat is ook erg lekker ;) Ben blij met deze site voor de vele tips, adviezen, voorbeelden, goede uitleg etc Volgende stap voor mij wordt leren om cupcakes mooi te versieren :)

  • Inge

    Hellup…

    Ik was net bezig met het recept. Maar op de een of andere manier gaat het bij het toevoegen van de melk mis. Het lijkt net of het in de schift gaat. Waar zou dit aan kunnen liggen. Ik gebruik roomboter (wist niet zeker of margarine ook kon), halfvolle melk en verse eieren. Ik heb trouwens geen large eieren, het er nu over het hele recept maar 1 extra toegevoegd.

    Groetjes Inge

    • http://cm-miss-baksel.hyves.nl/ Miss Baksel

      Hallo Inge,

      Als wij het in de recepten hebben over boter, mits anders vermeld, gaat dit altijd over ongezouten roomboter.

      5 eieren maat s/m kan helemaal, prima oplossing!

      Ik durf eerlijk gezegd niet helemaal goed te zeggen, waarom het is gaan “schiften”" of waarom dit er op leek.
      je moet de melk pas toevoegen zodra alle ander ingrediënet samen één zachte massa vormen, voeg je de melk te snel toe, dan wordt het een drapperige bende.

      Lieve groetjes

      Marie-Louise

      • http://handmadehelen.blogspot.com Helen

        Door de melk komt er bij het ‘botermengsel’ vocht, hier kan boter niet altijd goed tegen waardoor het eruit ziet alsof het gaat schiften. Eigenlijk volkomen normaal, je voegt vocht toe aan vet en dit is niet ‘natuurlijk’, kijk maar naar olie en water, dit zal ook nooit een samenhangend mengsel worden.
        Wanneer je de bloem toevoegd hoort het weer een geheel te worden en is er dus niets aan de hand.

  • Diana

    Mijn vbraag is hoe ik platte cupcakes krijg, de mijne staan altijd bol???

    • http://www.cupcakesenmuffins.nl/ Cupcakes & Muffins

      Hallo Diana,

      Platte cupcakes krijg je, door na het bakken de cupcakes 10 minuten in het muffinblik te laten afkoelen met een zware houten broodplank bovenop de cupcakes, na deze 10 minuten verwijder je de plank en kun je de cupcakes verder laten afkoelen op een rooster.

      Heel veel bakplezier!

      Lieve groetjes

      Marie-Louise

  • Woman

    Hallo,

    Voor een feest wil ik cupcakes maken. En dan dit basisirecept ervoor gebruiken.
    Alleen vroeg ik me af wat er bedoeld wordt met CUP.

    • http://www.cupcakesenmuffins.nl/ Cupcakes & Muffins

      Hallo Woman,

      Momenteel zijn wij druk bezig om al onze recepten aan te passen en naast de handige volume eenheid (cup) ook het metriek stelsel (grammen) te gebruiken.

      Op onze Tips & Technieken pagina vind je een handige omrekentabel!

      Lieve groetjes

      Marie-Louise

  • Woman

    Oh, ja vergeten ook te vragen je moet ze dus bakken op 170 graden maar op welk tekentje? Want ik heb een elektrische oven van het merk BOSCH en daar kan je dus op vele manieren je cake, muffins en cupcakes bakken. Je hebt een teken met streepje boven en streepje onder, dan heb je weer hetzelfde maar dan met een kleine ventilator etc. Dus ik moet echt weten welk tekentje ik voor het bakken van de cupcakes kan gebruiken.

    Bedankt!

    Groetjes

    • http://www.cupcakesenmuffins.nl/ Cupcakes & Muffins

      Hallo Woman,

      Hoe jouw oven precies werkt durf ik niet te zeggen,
      ik denk dat met de streepjes de elektrische functie is en met het ventilatortje erbij dat dat de hetelucht funtie is.

      Kijk even op onze Tips & Technieken pagina bij de tip oven temperaturen

      Lieve groetjes

      Marie-Louise

  • Woman

    Hallo,

    Uit de omrekentabel ben ik niet wijzer geworden want er staan verschillende afmetingen voor suiker bijvoorbeeld. Heel erg jammer want ik moet het wel hebben voor het feestje.

    Groetjes

    • http://www.cupcakesenmuffins.nl/ Cupcakes & Muffins

      Hoi Woman,

      De hoeveelheden staan sinds woensdag ook gewoon in het recept, dus omrekenen is niet meer nodig.

      Lieve groetjes,

      Marie-Louise

  • ellen

    hoi , heb net t beslag precies nagemaakt maar vind t erg vloeibaar ?
    vormpjes voor de helft gevuld en 20 min op 170 gebakken , zijn niet omhoog gekomen , echt een ietsiepietsie maar niet tot de rand :( en na 20 min zijn ze nog erg bleek …
    wat heb ik verkeerd gedaan???

    • http://www.cupcakesenmuffins.nl/ Cupcakes & Muffins

      Hoi Ellen,

      Dat het beslag vloeibaar is is helemaal niet erg.

      Het kan zijn dat de temperatuur te hoog is, de temperatuur van 170*C is een indicatie (de zin in het recept, verwarm de oven voor op 170*C is een linkje naar onze Tips & technieken pagina, naar de tip oven temperaturen).

      Als de temperatuur te hoog staat, gaart de buitenkant van je cupcake te snel en kan e cupcake niet mooi in zijn geheel rijzen, waardoor je een compacte massa krijgt.

      Wat betreft de kleur, dit kan aan het meel liggen wat je gebruikt hebt, er zit nl. erg veel kwaliteitsverschil tussen de verschillende bloemsoorten.

      Lieve groetjes

      Marie-Louise

  • Bert Bosma

    Hallo Cupcakes & Muffins.

    Ik heb gisteren wat spulletjes bij jullie besteld, allemaal netjes gedaan. Woensdag komt dit binnen, bedankt voor de snelle afhandeling!

    Aangezien ik me meer bezig wil houden met het decoreren van cupcakes wil ik een echt goed basisrecept hebben. Aangezien ik een tray van 6 heb moet ik een recept hebben die goed is voor 6 cupcakejes. Liever een recept met bloem en bakpoeder en geen recept met zelfrijzend bakmeel. (Deze zie ik overal)

    Je zou me er erg mee helpen!

    PS Dit recept hier boven is goed, maar ik moet een hebben die genoeg is voor 6 cupcakes ;)

    Alvast bedankt!

    Met vriendelijke groet,

    Bert Bosma.

    • http://www.cupcakesenmuffins.nl/ Cupcakes & Muffins

      Hallo Bert,

      Ons basis cupcake recept wordt inderdaad bereidt met cakebloem (ons speciale mengsel van patentbloem en maizena) en bakpoeder en uit dit recept haal je 24 cupcakes.

      Je kunt dit recept gerust door 4 delen om 6 cupcake te bakken.

      Je komt dan ongeveer op de volgende hoeveelheden.

      95 gram cakebloem
      1/2 tl bakpoeder
      15 gram boter
      75 gram suiker
      1 ei
      82 ml melk

      Laat je me nog even weten of het gelukt is?

      Lieve groetjes

      Marie-Louise

  • Lonneke

    Hoi Miss Baksel,

    Ik ga dit basisrecept gebruiken voor cookie monster cupcakes. Ik ga er 24 maken, dan heb ik er lekker veel! Ik vind het ook heel leuk dat je op iedereen reageert :) Ik ga vanaf nu deze website gebruiken voor cupcakes!

    Groetjes en x-jes,
    Lonneke

    • http://www.ronklaren.nl Ron

      Hallo Lonneke,

      Dankjewel voor je lieve complimentje over onze site en over mijn reageren op jullie vragen.

      Heel veel bakplezier!

      Lieve groetjes

      Marie-Louise

  • Ivyne

    Hi,

    Ik vroeg me af of het eventueel mogelijk zou zijn om vanille extract aan dit recept toe te voegen om zo een basis recept voor vanille cupcake te krijgen? En zou ik dan eventueel aanpassingen qua ingrediënten (zoals suiker) moeten doen wanneer ik dit erbij voeg?

    Ook heb ik nog een vraagje over de baktemperatuur. Ik heb jullie tabel gelezen en als ik het goed begrijp is het de bedoeling dat ik mijn heteluchtoven voorverwarm en instel op 150 °C om zo een baktemperatuur van rond de 170°C te krijgen? Aangezien ik het tabel naast ‘temperatuur: 175°C’ bij heteluchtoven ’150°C’ staat.

    Alvast bedankt.

    • http://www.cupcakesenmuffins.nl/ Cupcakes & Muffins

      Hallo Ivyne,

      Je kunt gerust wat vanille smaakstof toevoegen aan dit recept, zonder evt. aanpassingen.
      Onze vanille smaakstof voeg je namelijk toe op gewicht.

      Je hebt onze tabel inderdaad goed gelezen, de temperatuur die vermeld wordt bij een recept (dit geldt voor alle recepten ook op andere sites en in kookboeken) is een gemiddelde temperatuur.
      Wel moet ik er even bij zeggen dat het natuurlijk zo kan zijn dat bij jouw oven de temp. net iets boven of onder de 150°C uit zal komen.

      Heel veel bakplezier!

      Lieve groetjes

      Marie-Louise

  • a little bakprinses

    kan je de cakebloem vervangen voor gewone bloem??

    • http://www.cupcakesenmuffins.nl/ Cupcakes & Muffins

      Hallo Little Bakprinses,

      Cakebloem is een mengsel van patentbloem en maizena, zie onze tip Cakebloem maken op onze Tips & Technieken pagina!

      Lieve groetjes

      Marie-Louise

  • Pingback: Cupcakesenmuffins.nl | nl.recipesenthusiastic.com()

  • http://facebook.com/zoetemissbaksels Claudia

    Hallo, ik maak veel taarten en af en toe krijg ik een opdracht om ook cupcakes te maken. Dan breekt het zweet me al uit, want de vormpjes laten altijd los. Wat doe ik verkeerd? Al van alles geprobeerd…..
    Wel of niet in het bakblik laten zitten, onderste boven af laten koelen, koffiecreamer toevoege aan het beslag…..ik weet het niet meer.
    Ik hoop dat je voor mij de ultieme tip hebt!
    Alvast bedankt,.

    Claudia

    • http://www.ronklaren.nl Ron

      Hallo Claudia,

      Het enige wat ik mij zo kan bedenken zijn de bakingcups zelf. Er zit namelijk een groot verschil in kwaliteit.

      In onze shop verkopen wij de bakingcups van House of Marie en dit zijn veruit de beste bakingcups.

      Deze bakingcups zijn van extra zware kwaliteit vetvrij papier (55 tot 70 gram/m2)
      van nature vetwerend (geen vet meer in de bakvorm, maar smeuige cupcakes of muffins)
      gekleurd met voedselveilige inkt, zeer vormvast, in hoge mate kleurhoudend (bakingcups van ander merken behouden tijdens het bakken hun kleur niet)
      slip easy, geschikt voor ovens tot 220 graden, geschikt om in te vriezen (tijdens het ontdooien laten de papiertjes niet los)

      Ik kan je alleen maar aanraden om deze bakingcups eens te proberen.

      Lieve groetjes

      Marie-Louise

  • Mike en Mila

    Deze gemaakt alls traktatie voor school.
    De cakes zijn lekker maar ook hier enorme schift welke niet verdween na de toevoeging van bloem. Zelf vond ik dit het minst aantrekkelijke beslag, het wordt niet mooi glad. De smaak is dan wel weer goed ook lekker luchtig.
    Ik miste ook waar de zout moest worden toegevoegd , staat wel bij benodigdheden maar niet in het recept.
    Al met aleen lekker cakeje maar niet echt mooi. Deze skip ik volgende keer, gelukkig heb ik keuze zat :-)
    Bakse en groeten mike en mila

    • http://www.cupcakesenmuffins.nl/ Cupcakes & Muffins

      Hallo Mike en Mila,

      Wat jammer dat dit recept mislukt is, wie weet als jullie ze toch nog ene keer proberen te maken dat ze dan wel wat mooier worden.

      Heel veel bakplezier!

      Lieve groetjes

      Marie-Louise

  • ouarda

    Hallo, ik heb deze vorige keer gemaakt met gewone boter (bakboter) gemaakt en was ook goed gelukt vond ik zelf.