Onze webshop is deze zomer & herfst gesloten, de nieuwe webshop gaat binnenkort online!
Banaan Limoen Cupcakes

Banaan Limoen Cupcake

Bijgewerkt op

Cupcakes met een twist!
Dit recept delen:
Pinterest

10 minuten

25 minuten

60 minuten

12 Cupcakes

Zoete cupcakes met een frisse bite!

Wat heb je nodig om Banaan Limoen Cupcake te maken?

Ingrediënten

Hoe maak je Banaan Limoen Cupcake?

    1. Verwarm de oven voor op 170°C, en plaats in elk vakje van het muffinblik een papieren cupcake vormpje.

       
    2. Meng in een beslagkom de bloem, baksoda en het zout.

       
    3. Mix in de andere kom de boter en de suiker tot dit een zachte en gladde massa wordt.

       
    4. Voeg al roerend de eieren, het limoensap, het vanille extract, de geprakte banaan en de limoenschil toe.

       
    5. Mix nu om en het bloem-mengsel en de zure room toe aan het eier-mengsel.

       
    6. Mix het geheel nog 3 minuten op de laagste snelheid tot een zacht en glad beslag.

       
    7. Vul de cupcakevormpjes tot de helft met beslag en bak de cupcakes gaar en goudbruin in ongeveer 20 tot 25 minuten.

       
    8. Laat de cupcakes na het bakken buiten de oven de eerste tien minuten afkoelen in het muffinblik, daarna kun je de banaan limoen cupcakes verder laten afkoelen op het rooster.

       

Categorie:Basis Cupcakes

Smaken: , ,

Bron/Foto: Cupcakes & Muffins

2 reacties op “Banaan Limoen Cupcake”

  1. Nicb zegt:

    Voor hoeveel cupcakes is dit recept?

  2. Emma Sluys zegt:

    Dat vroeg ik mij ook al af. 

Geef een reactie